Dowiedz się więcej O naszym menu
Przystawki
-
PANIEROWANY SER CAMEMBERT PODAWANY Z ŻURAWINĄ, SAŁATKĄ FIRMOWĄ I GRZANKAMI
PANIEROWANY SER CAMEMBERT, PODAWANY Z ŻURAWINĄ, SAŁATKĄ FIRMOWĄ I GRZANKAMI
Zupy
Dania Główne
-
Szef kuchni poleca
KLEJNOTY ŚLĄSKIE W SOSIE BOROWIKOWYM
MEDALIONY Z POLĘDWICZKI WIEPRZOWEJ, PODANE Z KOPYTKAMI I SAŁATKĄ Z CZERWONEJ KAPUSTY -
Szef kuchni poleca
KLEJNOTY ŚLĄSKIE W SOSIE Z ZIELONEGO PIEPRZU
MEDALIONY Z POLĘDWICZKI WIEPRZOWEJ, PODANE KOPYTKAMI I SAŁATKĄ Z CZERWONEJ KAPUSTY -
PAN NA WŁOŚCIACH
TRADYCYJNY KOTLET SCHABOWY, PANIEROWANY, PODANY Z FRYTKAMI I KAPUSTĄ ZASMAŻANĄ -
PIEROGI Z MIĘSEM
350G/8 SZT. -
SER PANIEROWANY CAMEMBERT
SMAŻONY, PODAWANY Z SOSEM TATARSKIM LUB ŻURAWINĄ, FRYTKAMI LUB TALARKAMI I SAŁATKĄ FIRMOWĄ -
PANIEROWANE FILECIKI Z KURCZAKA Z FRYTKAMI I BURACZKAMI 200 g/150 g/ 100 g
-
GYROS WOŁOWY Z BAVETTE
Sałatki
-
Chwilowo niedostępne
SAŁATKA Z PRAŻONĄ CIECIORKĄ
MIX SAŁAT Z ZIOŁAMI, SUSZONYMI POMIDORAMI, CEBULĄ I PESTKAMI DYNI PODAWANA Z GRZANKĄ
-
Chwilowo niedostępne
SAŁATKA Z KOZIM SEREM
MIX SAŁAT, GRUSZKA , KOZI SER, ORZECHY I SOS MIODOWO - CYTRYNOWY, PODAWANA Z GRZANKĄ -
SAŁATKA Z KURCZAKIEM I MANGO
KAWAŁKI KURCZAKA I MANGO W PIKANTNYM SOSIE, MIX SAŁAT Z WARZYWAMI, GRZANKĄ
Makarony
Dania dla Dzieci
Dodatki
-
FRYTKI
150G -
ZIEMNIAKI
250G -
SURÓWKA FIRMOWA
150G -
SAŁATKA COLESŁAW
-
KAPUSTA ZASMAŻANA
150G -
BUKIET SURÓWEK
200G -
Szef kuchni poleca
SOS CZOSNKOWY
80ML -
KWAŚNA ŚMIETANA
80ML -
SOS ZIMNY TZATZIKI
80ML -
SOS SŁODKO-PIKANTNY
80ML -
CHRZAN
80ML -
KETCHUP
80ML